Wie woont op Rhodos


Summer Dreams Daily Cruises 
Kevin en Diew, zijn een Belgisch-Nederland woont. Ze hebben elkaar op Kos ontmoet, waar ze beiden in de watersport gewerkt hebben. Één van hun passies is de zee en alles wat daar mee te maken heeft. Zo zijn ze gek op alle watersporten, van windsurfen tot wakeboarden. Nu wonen ze op Rhodos en zijn ze de trotse eigenaren van een Gulet genaamd Tinaztepe. Hiermee maken ze dagelijkse trips vanuit de nieuwe jachthaven van Rhodos naar oa de bronnen van Kallithea, de baai van Anthony Quinn en de grotten van Traganou! Welkom bij Summer Dreams Daily Cruises, welkom aan boord!


Paddleparadise
Hallo ik ben Quen Hoekstra, oorspronkelijk uit Groningen maar al sinds 2004 op Rhodos. Trotse vader van 2 half Grieks – half Nederlandse kinderen en een “allround” watersport man. Nu als mede-eigenaar van Paddle Paradise organiseer ik SUP tours in de omgeving van Stegna, naar mijn mening één van de mooiste plekken op Rhodos. Als je zin hebt om een leuk dagje op het water door te brengen aarzel niet om mij op te zoeken!
Waterhoppers Scuba diving Andre Busstra is vanaf 1988 actief op Rhodos.In 1990 begonnen met Waterhoppers Duikschool. Vanaf 2001 de eerste Padi 5 sterren Gold Palm Resort in Griekenland. Je kunt er als absoluut beginner terecht maar ook voor duikers met een brevet hebben ze een fantastisch programma.
En er worden ook opleidingen gegeven t/m instructeur.Ook worden er snorkel programma\’s gegeven. Je kunt er ook een \’internship\’ volgen: werken en tegelijk je cursussen doen. Email Adres: divingdutchman@yahoo.eu
Bumpy rhodes by Matteo Na jaren als reisleider, duikinstructeur en skigids gewerkt te hebben in veel verschillende landen is Matteo in 1999 voorgoed op Rhodos neergestreken. Een jaar later is hij Bumpy Rhodes Safari’s begonnen en werkt inmiddels met de meeste reisorganisaties die op het eiland
actief zijn. Als liefhebber van fotografie, sport, natuur en reizen past Rhodos en Safari’s perfect bij hem. Met plezier zal hij u meenemen op safari om ook u de ruige binnenlanden van Rhodos te laten zien.
Hotel Ellinique Elly woont sinds 2011 op Rhodos. In 2015 heeft ze, na ander half jaar verbouwen, een luxieus hotel geopened, Hotel Ellique, midden in de romantische Oude Stad. Haar gasten genieten s’ochtends prinsheerlijk op het kiezelsteen mozaik terras van het ontbijt, en s’nachts slapen ze als engeltjes in het stille straatje.
Gastvrijheid zit in Elly’s genen en ze verzorgd haar gasten alsof ze familie zijn. Hotel Ellique is echt een aanrader!
Jaquelien – Speelgoed museum Jacquelien Deiman woont sinds 10 jaar op Rhodos. Samen met haar man (fervent speelgoedverzamelaar) heeft ze onlangs een speelgoedmuseum geopend net buiten Archipoli (aan de weg naar Pinthos). Het museum organiseert schoolprojecten, culturele voorstellingen en is in de zomer iedere dag geopend voor de toeristen die ons eiland bezoeken.
Sky auto verhuur Marion woont al ruim 25 jaar op Rhodos, haar man Vasilis Montiadis heeft een auto verhuur al sinds 1988 voorheen in Ixia nu in Trianda. Wil je verzekerd zijn van een goed verzekerde auto ga je naar hen.
Motiadis motor verhuur Montiadis Rent a Moto is het motor- en scooterverhuurbedrijf van Andreas en Herma Montiadis. U kunt Montiadis Rent a Moto vinden in het plaatsje Ixia, dit ligt tussen Trianda en Rhodosstad, pal tegenover hotel MiraMare. Het ligt direct aan de hoofdstraat, u kunt ze niet missen.
Tjallie en Sylvia zijn de eigenaressen van het oer Hollands café “de twee gezusters” in Orfanidou (de barstraat) in de nieuwe stad, alle gezelligheid die we thuis gewend zijn vind je hier terug. Heb je heimwee ga dan eens bij ze langs, je vakantie kan dan onmogelijk nog stuk.
Mineralogisch Paleontologisch Museum Annette Stamatiadis, Hollandse van oorsprong, woont sinds 1993 permanent op Rhodos. Zij en haar man Chronis hebben in 2008 de deuren van hun Mineralogisch & Paleontologisch Museum geopend (600 meter van het centrum van Trianda). Het museum herbergt een prachtige collectie mineralen en fossielen van Griekenland, maar ook van de rest van de wereld. Een bezoek is het zeker de moeite waard.

 
 

AANBEVOLEN

Something Greek gift shop

Autoverhuur Rhodos

Autoverhuur Ixia – Trianda

Autoverhuur Faliraki

Elafos Keramiek fabriek

Bumpy Safari

Water hoppers duikschool

Surfline windsurf

MONTIADIS RENT A BIKE

Recente berichten